خانه/دانلودها/
چیزهایی که صورت مان از سلامتی ارگان های داخلی و گلوکز خون می گوید - 6
چیزهایی که صورت مان از سلامتی ارگان های داخلی و گلوکز خون می گوید - 6

چیزهایی که صورت مان از سلامتی ارگان های داخلی و گلوکز خون می گوید - 6

loading
دیدگاه
آخرین بروز رسانی : ۱۴۰۳/۸/۱۲, ۰۷:۰۷

توضیحات کامل

یکی از تجربیات بسیار مفیدی که من بعد از کسب آگاهی های سلامتی بدست آوردم این بود که شکل بدن و حتی علائم و نشانه های صورت ما می تواند از میزان سلامتی ارگان های داخلی بدن و میزان گلوکز خون اطلاعات مفیدی را به ما بدهد.

در ویدئوهایی که در این راستا آماده می شوند قصد دارم از نکات مفید و کاربردی که می توانیم از شکل و نشانه هایی که در صورت فردی وجود دارند و به ما از میزان سلامتی فرد و گلوکز خونش اطلاعات مفیدی را به ما بدهند، مطالب مفیدی را به اشتراک بگذارم:

- شکل صورت گرد: اگر فردی صورتی گرد داشته باشد، نشانه ای از گلوکز بالای خون و مصرف زیاد کربوهیدرات ها در رژیم غذایی وی است. زمانی که غذایی را می خوریم این غذا سبب افزایش گلوکز خون در بدن و سپس افزایش انسولین می شود. اگر دفعات خوردن زیاد باشد(وعده های اصلی به همراه میان وعده ها) در این صورت میزان گلوکز در زمان های زیادی بالا خواهد بود و در نتیجه انسولین هم بالا خواهد بود و بدن به فاز ذخیره سازی گلوکز خواهد رفت. گلوکز می تواند به صورت گلیکوژن ذخیره شود و به همراه آن آب نیز ذخیره خواهد شد. همچنین وقتی در حضور انسولین بالا گلوکز به صورت چربی ذخیره می شود به همراه آن آب نیز ذخیره می شود و این بدن را مانند اسفنجی جاذب آب و پف کرده می سازد که اثرات آن به وضوح به صورت صورت گرد و پف کرده در ظاهر فرد نمایان است.

- چربی زیر چانه: وقتی گلوکز خون در اثر مصرف زیاد کربوهیدرات ها در رژیم غذایی به صورت مزمن بالا باشد، انسولین نیز به صورت مزمن بالا خواهد بود و گلوکز اضافی در حضور انسولین بالا به صورت چربی در جای جای بدن ذخیره خواهد شد. ابتدا چربی ها در کبد باعث چرب شدن کبد می شوند و در ادامه در سایر نقاط بدن پخش می شوند. دور شکم شروع به تجمع چربی می کند و صورت نیز با افزایش چربی ها گردتر می شود. یکی دیگر از نقاط صورت که در آن چربی ها تجمع می یابند زیر چانه است. فردی که صورت گرد و زیر چانه ی چرب دارد، قیافه ای که زیاد در اطرافمان می بینیم. این افراد اکثرا به دلیل تجمع چربی در سایر نقاط خصوصا مجرای تنفسی با مشکلات تنفسی در خواب مانند خروپف شبانه و آپنه خواب نیز مواجه هستند.

- پوست چرب: از علائم و نشانه های دیگری که در صورت نشان دهنده ی مشکل گلوکز و انسولین بالاست، چربی زیاد پوست است. دلیل بالا بودن چربی پوست برمی گردد به ترشح زیاد چربی توسط غدد چربی پوست که عامل اصلی آن اندروژن(androgen) زیاد است. مشکل اندروژن زیاد در خانم هایی که PCOS یا سندرم کیست تخمدان دارند نیز وجود دارد. وقتی تستسترون در بدن به دلیل انسولین بالا به DHT(فرم فعال اندروژن) تبدیل می شود این مشکل بر هم خوردن تعادل هورمون های جنسی ایجاد می شود. در واقع ریشه اصلی مسئله گلوکز بالاست که سبب می شود انسولین بدن نیز به صورت مزمن بالاتر رود و در عملکردهای هورمونی بدن اختلال ایجاد کند. این عدم تعادل در مردان و خانم ها باعث ریزش مو، سندرم کیست تخمدان و چربی پوست می شود. کرم هایی که حاوی زینک هستند(چون زینک میزان اندروژن را در بدن متعادل می کند) می توانند این مسائل چربی پوست را تا حدی التیام دهند ولی اگر مسئله گلوکز خون از ریشه حل نشود و انسولین در بدن متعادل نشود این مسئله بهبود کامل نخواهد یافت.

- پوست خشک و شوره گذار: از علائم و نشانه های پوستی دیگر که در صورت خود را نشان می دهد، خشکی پوست صورت و شوره در نواحی پوست صورت است. زمانی که انسولین بدن در اثر گلوکز بالا که از مصرف بالای کربوهیدرات ها به وجود می آید، این مسئله تعادل هورمونی بدن و به خصوص هورمون های جنسی را به هم می زند و باعث ایجاد مسائل پوستی می شود. از جمله عوامل دیگر در رژیم غذایی که مسئله ی مقاومت به انسولین را تشدید می کند، مصرف بالای نسبت اسیدهای چرب امگا6 با اسیدهای چرب امگا3 است. ایده آل ترین حالت نسبت یک به یک این اسیدهای چرب است و می تواند تا دو و سه برابر بیشتر امگا6 هم بالا رود ولی رژیم غذایی که اکثرا امروزه مصرف می شود دارای محتوای امگا6 بسیار بالایی است و این نسبت امگا6 به امگا3 را 20 تا حتی 30 برابر افزایش می دهد. این محتوای بالای امگا6 باعث بدتر شدن مقاومت به انسولین و افزایش التهاب زیادی به جای جای بدن می شود. منابع روغن های گیاهی تصفیه شده که امروزه در رژیم غذایی به وفور یافت می شود از منابع عمده با محتوای امگا6 بالاست. این نوع رژیم غذایی باعث افزایش مسائل پوستی از جمله خشکی پوست، شوره گذاری، شوره سر، شوره در بین ابروها و ... می شود.

- مشکلات و علامت های چشم: یکی از نقاط حساس بدن که به شدت از میزان گلوکز بالا و انسولین بالا تاثیر می پذیرد چشم های ما هستند. با بالا بودن میزان گلوکز کلیه ها به شدت کار کرده و میزان زیادی آب را انباشته می کنند، این انباشت آب ممکن است در اطراف چشم ها اتفاق بیافتد که باعث پف کردگی و ورم دور چشم ها می شود. چشم ها گیرنده های حساس به انسولین زیادی دارند و زمانی که انسولین بدن در اثر گلوکز بالاست، این امر سبب می شود چشم ها به شدت قرمز شده و سوزش داشته باشند. یکی از عوامل دیگر قرمز شدن، رگ به رگ شدن و سوزش چشم ها ایجاد اختلال در عملکردهای سم زدایی کبد است که زمانی اتفاق می افتد که کبد در اثر انسولین بالا چرب می شود.

- آکنه های پوستی: علامت شایع پوستی دیگر از اینکه می تواند نشانه ای از عدم تعادل گلوکز و انسولین در بدن باشد، آکنه های پوستی هستند. آکنه های پوستی ناشی از اندروژن بالا است، که عدم تعادل اندروژن از عدم تعادل انسولین و تداخل آن در عملکردها و تبدیلات هورمونی ایجاد می شود. زمانی که انسولین به صورت مزمن بالاست در تبدیلات تستسترون تداخل ایجاد می کند و تستسترون تبدیل به ماده ای به نام DHT می شود که نوع بسیار فعالی از اندروژن است و این اندروژن بالا باعث ایجاد مسائل پوستی بسیاری از جمله چربی زیاد پوست و آکنه های شدید می شود. برای به تعادل در آوردن این هورمون در بدن اصلاح رژیم غذایی و استفاده از مواد غذایی که زینک خوبی دارند می تواند، انسولین و اندروژن را به تعادل درآورند و این مشکلات پوستی را بهبود دهد.

 

برای دیدن ویدئوهای بیشتر در مورد کارکردهای بدن از بخش دانلودهای سایت استفاده نمایید. همچنین آگاهی ها و تمرینات دوره فوق العاده گام های اساسی برای سلامتی 1 منبع عالی ای است برای به تعادل دراوردن بدن و رسیدن به سلامتی پایدار و همه جانبه در زندگی.

فایل تصویری

MB 47
6 دقیقه
دریافت فایل
00:00
13:41

فایل صوتی

8 MB
6 دقیقه
دریافت فایل
00:00
13:41

دیدگاهها

loading